TELCOIST (2)
Her zamankinden daha hızlı değişen bu dönemde müşterilerimizin varlığını koruması uyum sağlamaktan geçiyor. Yenilikçi ve kendini geliştiren çözümlerimizle müşterilerimizin çağa ve dijital dönüşüme en hızlı ve verimli şekilde uyum sağlamalarını sağlıyoruz.
“Telcoist olarak bugün Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde müşterilerine yenilikçi ve son teknoloji dijital alt yapı çözümlerini sağlıyoruz. Finans, sağlık, eğitim ve ulaşım gibi sektörlerde önde gelen firmalar için dijital dönüşüm danışmanlığı sağlıyor ve veri merkezi çözümlerimizle dijitali öne koyuyoruz.

Sürdürülebilir, zengin ve güvenilir ekosistemimiz sayesinde küresel sisteme erişimde, rakiplerinizle olan yarışta ve kendi müşterilerinizin verilerini korumada ihtiyacınız olan mükemmel hizmeti sağlıyoruz.”
Misyonumuz cloud-first (bulut öncelikli) sisteme bağlılığımızı ilk günkü enerjimizle devam ettirmek ve küresel düzeydeki güvenirliğimizi yüceltmektir.
Gücünü Türkiye’den alan yerli bir kuruluş olarak kendi teknolojisiyle ve sunduğu inovatif çözümlerle uluslararası mecrada adımızı en yüksek noktaya taşımayı hedefliyoruz.

Müşterilerimizin ve onların da müşterilerinin verilerine büyük önem veriyoruz.
Bu konuyla ilgili yerine getirdiğimiz adımlar:

- Yasal gereksinimlerin ihtiyatla yerine getirilmesi.

- Çalışanların sorumluluk alanlarının net bir şekilde belirlenmesi.

- Güvenlik ihlallerini en aza indirmek üzere çalışılması için kurumsal risk raporlarının rutin şekilde düzenlenmesi.

- Elde edilen bilgilerin gizliliğini önceliklendirme.

- Veri güvenliği koruma planının aşamalarını belirleme, dikkatle ve eksiksiz bir şekilde uygulama.

- Veri güvenliği politikalarının müşterilere net bir şekilde aktarılması.

Telcoist Bulut Çözümleri, müşterilerin, büyüdükçe-öde (growth-paying) modeliyle bilgi işlem kaynaklarının keyfini çıkarmasına olanak tanır. Verilere, uygulamalara ve hizmetlere herhangi bir yerden erişebilirler.
Etkili yeni nesil kimlik doğrulama, dolandırıcılık yönetimi ve siber güvenlik eğitimi için bir güvenlik çözümü.
Müşterilerimize ihtiyaçları olan veri merkezi çözümünü kolaylıkla ve hızla sağlıyoruz.

bİZE uLAŞIN